Предизборно хората на Кирил Петков масово нарушават закони и правилници.

...
Предизборно хората на Кирил Петков масово нарушават закони и правилници.
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Гласена от Кирил Петков за екоминистър замърсява Сливен

Предизборно хората на Кирил Петков всеобщо нарушават закони и правилници. В сигнал до ПИК нашият четец Стефан Петков изпраща фотоси и писмо, в което показва намерено възмущението си от държанието на кандидат-депутатка на Политическа партия, гласена от Канадеца за екоминистър.

Ето какво написа нашият четец:

Искам да Ви алармирам по какъв начин лидерът на листата на " Продължаваме промяната " в замърсява Ларгото.
Татяна Султанова-Сивева се води специалист по екология и от няколко седмици из града и родното й село се приказва, че Кирил Петков й е заречен тя да бъде идващият министър на екологията. Въпреки това обаче из цялата основна улица на е цялостно с отпадъци, основани от нея.
Татяна персонално раздава пропагандните си материали, които по-късно биват изхвърлени из целия град. Никой от " Продължаваме промяната " обаче не отива да чисти основаните от тях отпадъци. Така, към този момент дни наред Ларгото е цялостно със смачкани и скъсани вестници.
Често будката на " Продължаваме промяната " е оставена без контрол и вятъра или недоброжелатели разпиляват дипляните. Тук е значимо да се означи, че те не са на рециклирана хартия - нищо, че лидерката на листата е загрижена за екологията.
Във фейсбуук групите към този момент разясняват, че към този момент боклуците са единствено на Ларгото в Сливен, а по-късно би трябвало да ги чака цялата страна - https://www.facebook.com/groups/336876376500858/permalink/1720558051466010/
Лично мен, като сливналия ме е позор, че поради такива политически недоносчета и един месец предизборна акция разнасят града ни като... непотребен отпадък.
свързани новини100891на 06.11.2021
С почитание:
Стефан Петков











Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР