Предизборният щат на републиканеца Доналд Тръмп във връзка с отхвърлянето

...
Предизборният щат на републиканеца Доналд Тръмп във връзка с отхвърлянето
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп: Няма да оставя нещата така!

Предизборният щат на републиканеца Доналд Тръмп по отношение на отхвърлянето на иск в Пенсилвания за обезсилване на част от бюлетините в общите избори в Съединени американски щати възнамерява да се обърне към Върховния съд с обжалване, се показва в изказване, оповестено в събота от персоналния юрист на американския водач Рудолф Джулиани.

"Днешното решение ни оказва помощ в тактиката да стигнем бързо до Върховния съд. Въпреки че ние сме изцяло несъгласни с решението, сме признателни на съдията, назначен от някогашния либерален президент Барак Обама, че взе решението бързо, а не просто да протака време ", означи Джулиани.

"Ще подадем бърза тъжба в третия окръг. Има толкоз доста доказателства, че демократите от Пенсилвания ни попречиха да представим 50 очевидци, както и доказателства, че изборните чиновници жестоко са пренебрегнали закона на Пенсилвания, отричайки самостоятелни оценки на гласовете ", сподели той. Това е друго дело, което се чака да премине бързо към Върховния съд. "

В събота съд в Пенсилвания отхвърли иск на предизборния щаб на Тръмп за обезсилване на изпратените по пощата бюлетини на страната на 3 ноември. Според Ройтерс, окръжният арбитър Матю Бран намира, че делото съдържа "крехки, голословни правни причини и спекулативни обвинявания ".

По-рано юристите на президента на Съединени американски щати обявиха, че съвсем 7 милиона бюлетини в Пенсилвания би трябвало да бъдат обезсилени заради хипотетични нарушавания при изборите в този щат. Тръмп твърди, че заради това успеха в Пенсилвания би трябвало да му бъде присъдена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР