Предизборният натиск на УНСС върху властта даде резултат. Университетът успя

...
Предизборният натиск на УНСС върху властта даде резултат. Университетът успя
Коментари Харесай

УНСС си издейства светкавичнно обещаните 7.5 млн. лв.

Предизборният напън на УНСС върху властта даде резултат. Университетът съумя да си издейства стремително обещаната от ръководещите още през 2016 година сума от 7.5 млн. лева за построяването на новия образователен корпус.

Още идния вторник - 30 април, кабинетът ще гласоподава средствата на държавното съвещание, даде обещание министър председателят Бойко Борисов, който, дружно с финансовия министър Владислав Горанов, посети УНСС и се срещна с ректора проф. Стати Статев.

" Не един, не двайсет обекта съм довършвал. Тук учат студенти, младежи, водят се специалности единствено на британски, има задгранични студенти и този спор не ми е прелестен. Вторник ще ни е Министерски съвет – вторник, тия 7 милиона ще ги гласуваме ", съобщи Борисов, който за следващ път персонално гаси " пожарите " в ръководството.

На въпрос дали страната работи, в случай че при всеки неуреден се прибягва до намесата на премиера, Борисов отвърна, че страната работи съвършено.

" Надявам се това да не се случва повече, само че сме пред приключен факт. Тук са закопани големи пари, тъй че с въпросите вие ме поставяте в неловко състояние ", обърна се Борисов към задаващите му въпроси публицисти. " Две години не сме го правили, тъй като две години те (УНСС, МФ и Министерство на регионалното развитие – бел. ред.) се караха ", отвърна Борисов на медиите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР