Предизборната си кампания официално откри днес (06.10.19 г.) кандидатът за

...
Предизборната си кампания официално откри днес (06.10.19 г.) кандидатът за
Коментари Харесай

Решения на основни проблеми предложи кандидат-кметът на Асеновград Милко Милков при откриването на кампанията си

Предизборната си акция публично откри през днешния ден (06.10.19 г.) претендентът за кмет на Асеновград Милко Милков, подсилен и повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Събитието бе определено да се случи в църквата " Свети Иван Рилски " в града. " Избрахме да открием акцията си в храм в Асеновград, тъй като сме вярващи хора. Всички ние сме възпитани от фамилиите си в християнските полезности. Винаги в живота си, в най-важните моменти, съм се уповавал на Бог! Мисля, че този миг от акцията е доста значим за мен и всички асеновградчани ", сподели по време на откриването Милко Милков.

В църквата " Свети Иван Рилски " отец Тодор отслужи работа за здраве, триумф и благополучие. В края на богослужението свещеникът им пожела сполучлива работа в изборите, тъй като " Асеновград има потребност от дейни и постоянни хора, които да бъдат в помощ на гаржданите ".

След края на църковната гала, претендентът за кмет и екипът му от претенденти за общински съветници дружно потеглиха към центъра на града, където към този момент е позиционирана предизборната шатра. Там асеновградчани ще могат да насочат въпроси, да се срещнат с Програмата за ръководство или просто да поговорят с претендентите по проблематични за града тематики. Шатрата ще бъде отворена всеки ден до края на акцията от 09:00 ч. сутринта до късния следобяд.

На центъра в Асеновград през днешния ден Милко Милков и претендентите за общински съветници се срещнаха и разговаряха с жители. Пред асеновградчани кандидат-кметът на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ акцентира, че главният приоритет в неговото ръководство, в случай че завоюва доверието на гласоподавателите, ще бъде най-много да смени модела и хората, които ръководят Асеновград. " Сегашните ни управници към този момент 20 години са несменяеми. Затова няма по какъв начин да се промени нещо в Асеновград. Нашата коалиция предлага нови лица, специалисти в своите области, които ще доведат до желаната от всички нас смяна ", безапелационен е Милко Милков.

В деня на откриването на предизборната си акция той уточни и кои са главните три казуса в Асеновград, с които ще се заеме първо, в случай че стане кмет. Милков даже предложи и възможни решения за справяне с тях.

" Най-важното ще бъде промяната на порочния и даже нездравословен за хората модел на ръководство на общината. Не по-маловажно е също да се промени методът на сметопочистване в Асеновград. Според нас, комуналните услуги – сметосъбиране, снегопочистване и озеленяване - би трябвало да преминат под управлението на общината. Така ще се спестят средства от публични поръчки и комисионни към компаниите реализатори. Освен това, по този метод качеството на услугата ще се усъвършенства, а цената й ще поевтинее. От друга страна, доста значимо е да се усилят и зелените площи в града ни ", акцентира Милков. Той разгласи, че на трето, " само че никога не и на последно място " слага казусът с бездомните кучета, който би трябвало трайно да се реши.

" До това отвратително състояние се стигна, защото през последните 15 години проблематичната тематика беше неглижирана от всички кметове на общината. Ние от коалиция НФСБ (ВМРО-БНД) проучихме опциите и имаме намерение да се обърнем към Общинския подслон в Пловдив да залови и кастрира най-големите и нападателни безстопанствени кучета в града. Ще потърсим контакт и с неправителствени организации от вида на фондация „ Четири лапи “, да вземем за пример, с цел да ни спомагат да разберем какъв е броят на бездомните кучета в Асеновград, а също и да ни оказват помощ при търсенето на осиновители за вбъдеще. Ще разчитаме и на съгражданите си да подават сигнали за безстопанствени животни. Най-важното обаче ще бъде да стартираме процедура за създаване на подслон за бездомни животни в Асеновград, като задачата ни е този проблем да бъде решен един път вечно ", съобщи в умозаключение Милко Милков.

Накрая той и екипът му си направиха обща фотография пред надписа " АСЕНОВГРАД ", ситуирана на площад " Академик Николай Хайтов ". Кандидат-кметът пожела триумф и здраве на всички претенденти за съветници от обединението с думите " Бог напред и ние след него за Асеновград! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР