Предизборната кампанията е гадна засега. Не съм сигурен дали тя

...
Предизборната кампанията е гадна засега. Не съм сигурен дали тя
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Предизборната кампанията е гадна, но лошото предстои! Има страх от битка и промяна. Една сигнална лампа трябва да светне

Предизборната акцията е гадна към този момент. Не съм сигурен дали тя въодушевява. Има възприятието, че най-лошото следва. Най-голям е залогът за София. Може да има сериозен боязън от борба и смяна. Това виждам аз. Това сподели социологът Първан Симеонов по НТВ.

В условия на акция нямаме право да чакаме и нещо друго. Част от напъните е обвързван с опита да се моли към прозападната десница. Клише е, че тя ще реши всичко. Значение стартира да има  тези, които са по-дистанцирани от политиката. Всички пропагандни ходове са основани на неверна посока.

Агресивното държание е непрестижно. По-възрастните биха приели някои форми на по-агресивно държание. Някои маргинализирани общности също. Младите са по-либерално настроени. Хората с по-добри житейски вероятности са съсредоточени в по-големите градове. Не са малко случаите със скандално държание в учебно заведение. Хората са склонни да поддържат забрани. Младите са обратното-против възбраните. Има откровено предпочитание за повече ред. те надали желаят учителите да вървят и да ревизират домовете, само че желаят някой да го прави. В България има паралелни светове. Младите хора постоянно си се бият. Една сигнална лампа би трябвало да светне.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР