Предизборната кампания в Германия бе белязана и от няколко любопитни

...
Предизборната кампания в Германия бе белязана и от няколко любопитни
Коментари Харесай

Меркел хвана мотиката, сади картофи! Канцлерът мечтае да лети в космоса

Предизборната акция в Германия бе белязана и от няколко любопитни обстоятелства, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Дискретната в персонален проект Ангела Меркел разкри пред сп. " Бунте " някои детайлности за себе си. Тя желала да стане астронавт, заниманието й било да отглежда картофи, обичаното й ядене било спагети „ Болонезе ”, а обичаните й животни - таралеж, слон и заек, написа ПИК.

Харизматичният водач на Свободната демократическа партия (СвДП) - 38-годишният Кристиан Линднер, пък показа, че на 14 години е тежал 100 кг, само че със строга диета и джогинг е измършавял 30 кила и в този момент тежи 80 кг при 1,86 сантиметра височина.

Една от основните фигури на немската радикална левица Грегор Гизи изрази страдание, че нудизмът към този момент не се практикува толкоз постоянно в страната му, само че запитан дали би се пекъл на слънцето чисто гол, той сподели, че всичко въпреки всичко си има граници.

Странната политическа групировка, нарекла се " Партия за труд, правова страна, отбрана на животните, поощряване на елитите и национална самодейност ", прикани за съд за руснаците, които са отговорни за всичко, както и за съд за тези, които не заплащат на наемите си.

Партията се разгласи и за предоставяне под съд железопътните компании поради закъсненията на влаковете. Основателят на партията Мартин Сонеборн от 2014 година е народен представител в Европейския парламент, където бе определен след акция, съдържаща апели като " Меркел е тъпа ", " Меркел е дебела " и " Не на Европа, Да на Европа ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР