Предизборната кампания ще бъде изпълнена с неистини. Доскоро управляващите се

...
Предизборната кампания ще бъде изпълнена с неистини. Доскоро управляващите се
Коментари Харесай

Искра Михайлова, „Възраждане“:  Предизборната кампания ще бъде изпълнена с неистини

Предизборната акция ще бъде изпълнена с лъжи. Доскоро ръководещите се пробват да вменяват виновност на всички места другаде в рецесиите, които са подбудени. Кирил Петков еднолично приключи връзките с " Газпром ". От " Възраждане " би трябвало да се борим да сме първа политическа мощ и да управляваме страната независимо. Едно неприятно съединено съдружно държавно управление няма по какъв начин да изправи България на крайници. Няма сега политическа организация, с която да водим договаряния. Това съобщи някогашният народен представител от „ Възраждане “ Искра Михайлова пред телевизия Bulgaria ON AIR.

„ Преговорите с „ Газпром “  изискват справедлива преценка и самостоятелна връзка. Ние нямаме зависимости от нито една външна мощ. Трябва да се води стопански разговор, който касае живота на всеки българин. Предходното държавно управление сложи взаимоотношенията ни с Русия, с която ние имаме стопански изгода да сме в положително партньорство, в риск ", добави Михайлова.

По думите ѝ не се прави задоволително, тъй като това, което те споделят досега е, че ще се опитат да стоплят връзката по този контракт, която била развалена от държавното управление на Кирил Петков.

" Месеци по-рано трябваше да стартират нови договаряния по контракт, защото актуалният изтича. В момента имаме контракт, който не се извършва двустранно, защото ние отказахме да открием спомагателната сметка, с която да превалутират от " Газпром ", уточни Михайлова.

Тя добави, че не могат да кажат какъв ще е отговорът от съветска страна, само че това, което ние би трябвало да създадем, е да се оправим с тази рецесия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР