Предизборната кампания се води от политическите формации с теми, които

...
Предизборната кампания се води от политическите формации с теми, които
Коментари Харесай

Вицепрезидент Йотова: Предизборната кампания е вяла, темите в нея не са в дневния ред на обществото


Предизборната акция се води от политическите обединения с тематики, които не са на дневния ред на обществото. Това разяснява във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова. Тази предизборна акция няма нови послания от партиите, тя е вяла и стои настрана, разяснява вицепрезидентът Йотова: 

„ Вместо за бъдещо държавно управление, за благоприятни условия да се намерят пресечни точки сред другите политически обединения било то в център, в ляво, в дясно, още веднъж продължиха персоналните спорове, квалификации, обиди с тематики, които несъмнено не са на дневния ред на обществото “. Според Илияна Йотова последният отчет на Държавния департамент на Съединени американски щати за България не е неочакван: 

„ Призовавам да прекратим тази процедура, която стартира още с прословутите отчети на Европейска комисия по механизма за наблюдаване – да чакаме някой извън да ни каже кривиците, които безпределно добре познаваме, да имаме волята да ги решаваме. Всъщност това е позицията и на българския президент “.  

Вицепрезидентът уточни, че България ще оказва помощ на Украйна във войната с каквото може, спазвайки решенията на Народното събрание./ БНР

 

 

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР