Предизборната кампания на ПП ГЕРБ за област Враца бе открита

...
Предизборната кампания на ПП ГЕРБ за област Враца бе открита
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ Враца откри предизборната си кампания с водосвет и молебен за България /снимки/

Предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ за област Враца бе открита с водосвет и молебен за България, отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.
„ На 26 май следва да потвърдим верния път в развиването на България, на Северозапада и област Враца. За мен е особена чест и огромно предизвикателство да бъда в най-хубавата листа за идните Евроизбори. В листата на Политическа партия ГЕРБ има единствено потвърдени експерти, хора с безспорна експертиза в европейските каузи и защитаващи ползите на България като заслужен член на Европейски Съюз. “ Това сподели при формалното разкриване на предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ в област Враца доктор Иво Ралчовски. Той бе безапелационен, че с издигането на неговата кандидатура Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ гласоподава голямо доверие на Областното и Общинските управления на партията и на целия Северозапад. „ Убеден съм, че Северозападният район ще се развива все по-бързо и по-устойчиво в рамките на Обединена Европа. Гласът на нашите евродепутати се чува и това е удостоверение за техните каузи. Като образец мога да посоча признатия и утвърден от Европейския парламент бюджет за България, който е най-голям от присъединението на страната ни към Европейски Съюз до момента. Това значи и повече средства за нашия район. Отправям предизвикателство към всички вас дружно да излезем на 26 май и да гласуваме с номер 12, с цел да продължим в вярната посока за европейското развиване на България “, прикани доктор Ралчовски.
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев съобщи, че предава щафетата на една доста мощна листа с хора, които милеят за българската идея и ще съумеят да защитят българския интерес. „ Колкото повече депутати от тази листа влязат в Европейския парламент, толкоз по-добре ще е за България. Този път в действителност ни би трябвало победа и ние дружно ще я реализираме. Правилният избор е номер 12, тъй като това дефинира в Европейския парламент да влязат хора, които могат да пазят българските ползи “, безапелационен бе Владимир Уручев.
Кандидатът за евродепутат от Политическа партия ГЕРБ Андрей Новаков се включи в откриването на предизборната акция в област Враца посредством видео-връзка. Той изрази страдание, че не може да участва на събитието и съобщи, че е горделив с това, което е реализирано в региона през последните 4 години. „ Давам ви дума, че в границите на тази акция ще създадем всичко допустимо да затвърдим доверието на хората в нас “, сподели още Андрей Новаков.
Кметът на община Враца Калин Каменов изрази увереността си, че със мощните кандидатури, излъчени от Политическа партия ГЕРБ, поддръжката за България и Северозапада ще бъде доста по-силна. „ Аз имам вяра, че на 26 май всички наши съграждани ще поддържат листата на Политическа партия ГЕРБ, тъй като алтернативата за България са можещите хора, които работят за нейния разцвет и бъдещето на децата ни “, сподели още кметът на община Враца.
Областният шеф на област Враца и общински началник на Политическа партия ГЕРБ Малина Николова показа пред присъстващите осъществените с европейски средства планове в региона. Тя бе безапелационна, че по време на ръководството на ГЕРБ България постоянно се е употребила с доверието на европейските ни сътрудници и се е развивала. „ Пожелавам на доктор Иво Ралчовски да върви самоуверено напред и да бъде убеден, че всички ние заставаме зад него и имаме вяра във опциите му да пази ползите на Северозапада в Европейския парламент. “
Своята поддръжка за листата на Политическа партия ГЕРБ показаха и министърът на районното развиване и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова, националният представител Красен Кръстев, кметът на община Оряхово Росен Добрев и представителят на съдружния сътрудник от Съюз на демократичните сили Ирина Иванова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР