Предизборната кампания на БСП за България“ беше открита тържествено в

...
Предизборната кампания на БСП за България“ беше открита тържествено в
Коментари Харесай

Начело на държавата трябва да застанат хора със сърце и душа

Предизборната акция на „ Българска социалистическа партия за България “ беше открита тържествено в Созопол в киносалона на читалище " Отец Паисий " в центъра на морския град. На него участваха претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в Бургас, отпред с лидера инж. Петър Кънев. „ Българска социалистическа партия имаше „ прегрешението “ да изиска повече обществени права за хората, за нас, за елементарните хора. Тя имаше „ прегрешението “ да изиска България да бъде за българите, т.е. българският народен интерес да бъде отстояван както вътре, по този начин и на открито. Българска социалистическа партия, уверена в своята справедливост, проправи пътя на България към Европейски Съюз. Защото всички ние, а и в този момент съм сигурен, че е по този начин, искахме да сме част от Европа “, съобщи кметът на  Созопол Тихомир Янакиев, който откри акцията.
Инж. Кънев  акцентира, че слоганът на акцията на социалистите „ Достойна България в мирна Европа “ ясно демонстрира какви са задачите и стремежите на Българска социалистическа партия за бъдещото развиване на България, а и на Европа. Той разяснява, че отпред на страната би трябвало да стоят политици с задоволително огромен професионален и житейски опит, които почтено да отстояват публичния интерес със сърце и душа, само че хора и с гръбнак.
Кандидатите на " Българска социалистическа партия за България “ приканиха присъстващите към интензивност и за поддръжка на социалистите в изборния ден с бюлетина номер 24.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР