Предизборна кампания на практика няма. Дебатът в момента е между

...
Предизборна кампания на практика няма. Дебатът в момента е между
Коментари Харесай

Анализатори: Всеки се е фокусирал в битката служебен кабинет-Борисов

Предизборна акция на процедура няма. Дебатът сега е сред служебния кабинет и ГЕРБ. Около това мнение се сплотиха политическите анализатор Михаил Кръстев и Слави Василев в утринния блок на Нова телевизия.

„ През последния месец следим изключване на политическите партии от дебата. Той сега се води от служебния кабинет и някогашните ръководещи от ГЕРБ. Останалите партии не търпят негативите ”, разяснява Михаил Кръстев.
 Републиканци за България: От Министерството на енергетиката ни потвърдиха, че Пътната карта не е налична Републиканци за България: От Министерството на енергетиката ни потвърдиха, че Пътната карта не е налична
На 1 юни екипът на Политическа партия „ Републиканци за България “ входира заявление за достъп до социална информация с № E-92-00-438/01.06...

“На процедура предизборна акция не съществува, тъй като никой не се пробва да завоюва гласоподаватели с стратегия. Всеки се е фокусирал в борбата „ длъжностен кабинет – Борисов ”, разяснява и Слави Василев. Според него „ ИТН ”, „ Демократична България ” и „ Изправи се! Мутри вън! ” ще продължат да печелят.

„ Служебният кабинет се оправя извънредно добре като главен конкурент на някогашните ръководещи от ГЕРБ. Справя се извънредно добре в тази роля, само че не и в ролята на длъжностен кабинет ”, счита Михаил Кръстев. Той даде и образец – ЦИК. „ Остава чувството, че новият състав на ЦИК е оставен самичък в разногласия с една компания за обезпечаване на машините за гласоподаване ”, разяснява Кръстев. Според него действителна проверка и действителна смяна в ръководството на страната няма.

„ Ролята на кабинета излиза доста отвън организирането на изборите. Служебният кабинет се намеси отговорно по отношение на изборния развой. Спорът със „ Сиела ” е затворен ”, разяснява Слави Василев. „ Служебният кабинет сподели по какъв начин ББР е раздавала заеми, по какъв начин „ Автомагистрали ” и други сдружения преразпределят обществен държавен запас ”, разяснява още Василев.

Прочетете още по тематиката:
 Борисов: Ще ме извикат на разпит седмица преди изборите, аз съм задачата на този цирк (ВИДЕО) Борисов: Ще ме извикат на разпит седмица преди изборите, аз съм задачата на този цирк (ВИДЕО)
Разиграват целия този панаир не против предприемачи и прокурори, задачата съм аз. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в центр...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР