Предислокацията на войски из територията Русия не бива да тревожи

...
Предислокацията на войски из територията Русия не бива да тревожи
Коментари Харесай

Кремъл: Предислокацията на войски в Русия не бива да тревожи други страни!

Предислокацията на войски из територията Русия не трябва да тревожи други страни, тъй като въобще не е опасност за тях. Това съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков във връзка изказванията на украински военни, че Русия концентрира войски по границата с Украйна, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите на Песков Русия реалокира въоръжените си сили " на своя територия по свое убеждение " и по този начин " подхваща нужните ограничения за гарантиране на сигурността на своите граници ".

Той изясни, че около съветските граници има нараснала интензивност на въоръжените сили на страни от НАТО, други обединявания и обособени страни, което задължава Москва да бъде нащрек.

Пред публицисти Дмитрий Песков съобщи, че съветски войски в никакъв случай не са взели участие и не вземат участие във въоръжения спор на територията на Украйна. Той акцентира, че това е вътрешен украински спор и изрази вяра, че тази революция няма да се разгори още веднъж в следствие от провокации и провокационни дейности на въоръжените сили на Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР