Предишният протест на работниците от Емко беше пред Народното събрание.

...
Предишният протест на работниците от Емко беше пред Народното събрание.
Коментари Харесай

Оръжейниците от Емко ще протестират под прозорците на премиера


Предишният митинг на служащите от " Емко " беше пред Народното събрание.

Оръжейниците от " Емко " подвигат митинг на 2 октомври под прозорците на държавната постройката в центъра на София.

В първия работен ден от новата седмица чиновниците на заводите за муниции " Емко " от няколко града в страната още веднъж ще стачкуват против дейностите на страната, отнемането на лиценза на предприятието им, ликвидацията на работните им места и оставянето на градове в България без хоризонт за оцеляване и развиване.

" Категорично настояваме всички непозволено прекъснати от министъра на стопанската система и неговите служители контракти за доставка на продукция да се върнат на " Емко “ООД. Обявяваме се изрично срещу потреблението на всяка една проверяваща българска институция за задачата да бъдем квалифицирани като " извършители “, а ръководителите ни като " нарушители “, декларират протестиращите чиновници. Те се афишират срещу почналите нарочни инспекции на техни подизпълнители и контрагенти, целящи заличаването на всеки, който работи с " Емко ".

Според тях министъра на стопанската система пробва да настрои служащите и чиновниците на заводите против техните ръководители. " Не сме съгласни с всеобщите уволнения и закани за уволнения на държавни чиновници, които отхвърлят да вземат участие в схемата по нашето погубване. Протестираме и се борим срещу опита нашето сдружение и работни места да бъдат унищожени, а продукцията ни иззета ", декларират чиновниците на " Емко ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР