Предишните бичи тенденции на пазара на криптовалути показаха как може

...
Предишните бичи тенденции на пазара на криптовалути показаха как може
Коментари Харесай

Кои криптовалути да избягвате през октомври

Предишните бичи трендове на пазара на криптовалути демонстрираха по какъв начин може да се завоюва или загуби положение в границите на един момент.

Тъй като следим неотдавнашни спадове както при спекулативните, по този начин и при по-малко спекулативните токени, е неотложно вложителите да подхождат с нараснало внимание.

В тази публикация ще разгледаме три извънредно несигурни криптовалути, които би трябвало да послужат като предупредителни знаци за евентуалните вложители през месец октомври.

ApeCoin (APE)

ApeCoin ( APE ), основаният на Етериум крипто токен, обвързван с сбирката Bored Ape Yacht Club NFT, се изправи пред много провокации. След като се повиши до $26.7 малко след стартирането си през март 2022 година, интервал, в който известните NFT сбирки се смятаха за олицетворение на Web3 лукса, APE пое по внезапна низходяща траектория на фона на забележителен спад на по-широкия NFT пазар.

През миналата година APE се срина с близо 80%, като се показа по-слабо от 97% от 100-те най-големи криптовалути за този интервал. Криптовалутата се търгува и под 200-дневната си елементарна пълзяща междинна и е спаднала с 96% от историческия си връх, а волатилността ѝ възлиза на над 6.5%.

WEMIX (WEMIX)

WEMIX, родният токен на WEMIX, претърпя бурно пътешестване през миналата година. Макар че тази цифрова валута означи обилни облаги през последните седмици, то съгласно мнозина рисковете надвишават евентуалните изгоди. Това значително се дължи на обширната волатилност, обвързвана с токена.

Заслужава да се означи фактът, че 30-дневната волатилност на WEMIX е записана на равнище от 27.67% – равнище, което се счита за много високо.

Освен това цената на криптовалутата остана надолу с над 45% през последната година и през този интервал тя се показа по-слабо от 75% от водещите криптовалути. Токенът също по този начин доста се отклони от най-високата си стойност за всички времена, показвайки забележителна годишна инфлация от над 158%.

Worldcoin (WLD)

Проектът Worldcoin притегли вниманието по-рано тази година като пионер в AI крипто плановете, употребявайки сканиране на ириса на очите за установяване на “ ” и разграничение на индивидите от роботите.

Тези, които участваха в бета-фазата и се подложиха на сканиране на очите, получиха безвъзмездни WLD токени. Първоначално този цифров актив провокира интерес измежду крипто запалянковците, изключително след листването му на огромни тържища като Binance, Huobi и OKX, наред с други.

Въпреки това остава забележителна степен на песимизъм към целия план, дължаща се основно на биометричния метод на Worldcoin, неговата недостижимост в Съединени американски щати и неналичието на изчерпателна информация за разпределението на WLD токените.

Освен това WLD показва забележителна волатилност от стартирането си. Според CoinCodex 30-дневната волатилност на токена сега е съвсем 18%, категоризирана като “ “. Освен това сега в обращение е единствено 1% от общото предложение на WLD.

Отчитайки забележителните опасности, свързани с някои криптовалути, е явно, че адаптивността и знанията са най-хубавите съдружници на трейдърите.

Ето за какво бдителността, провеждането на цялостни изследвания и вземането на добре осведомени решения са наложителни за понижаване на забележителните загуби на крипто пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР