Предишната първа двойка на САЩ Барак и Мишел Обама направи

...
Предишната първа двойка на САЩ Барак и Мишел Обама направи
Коментари Харесай

Семейство Обама направи филмовия си дебют в "Нетфликс"

Предишната първа двойка на Съединени американски щати Барак и Мишел Обама направи дебюта си в Холивуд с документален филм за индустриалния щат Охайо, който филмовата рецензия оцени високо, споделя " Ройтерс ".

" Американска фабрика " споделя какво се случва, когато китайска компания стартира работа в зарязан цех на " Дженеръл мотърс ". Това е първата продукция от контрактуваната дългогодишна взаимна договорка на " Нетфликс " и продуцентската компания Higher Ground, учредена предходната година от предходния президент на Съединени американски щати и първата дама.

" Добрата история ти дава късмет да схванеш по-добре нечий различен живот. Може да ти помогне да откриеш сходства ", написа в " Туитър " профила си Обама.



Документалният филм наблюдава живота на хиляди служащи, освободени от работните си места в Морейн, Охайо по време на рецесията през 2008 година, доста от които са наети шест години по-късно от китайската компания Fuyao Glass America за направата на автомобилни стъкла в същата фабрика.

Изданието " Уошингтън пост " дефинира кино лентата, чиято премиера в " Нетфликс " бе в сряда, като " съвършеното средство " за задачата на Higher Ground да изведе на напред във времето истории на групи от хора, които не са изключително добре или даже по никакъв начин не са показани. " Искаме хората да могат да излязат отвън себе си и да преживеят и да схванат живота на някой различен ", споделя Обама пред режисьорите Джулия Райхърт и Стивън Боняр във видео, което популяризира продукцията по " Нетфликс ".

Пред тях Мишел Обама пък споделя, че била запленена най-силно от откриващите подиуми с служащите на влизане във фабриката. " Това беше моето минало, това беше татко ми ", напомня си тя.

" Едно от нещата, които одобрявам в този филм.... е че дава опция на хората да опишат своята история. " Американска фабрика " не идва с вероятност, той не е редакторски материал. "

" Лос Анджелис таймс " назовава документалния филм " обаятелен ", а уеб сайтът Vox.com го дефинира като " вълнуващ взор към провокациите на глобализацията ". Филмът получи и 97% утвърждение в уеб страницата за ревюта Rotten Tomatoes.

Според договорката с " Нетфликс " продуцентската компания Higher Ground ще сътвори, подбере и събере наличие за дистрибутиране посредством услугата за стрийминг. Стойността на договорката не е известна.

Сред бъдещите им взаимни артикули ще е акомодация по книгата, отличена с " Пулицър " - " Фредерик Дъглас: Пророк на свободата " на Дейвид Блайт за премахването на робството, драма за интервал от развиването на стилната промишленост и поредност за деца в предучилищна възраст с фокус върху здравословното хранене.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР