Предимно слънчево време ни очаква и в понеделник. Ще духа

...
Предимно слънчево време ни очаква и в понеделник. Ще духа
Коментари Харесай

Новата седмица започва със слънце

Предимно слънчево време ни чака и в понеделник. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад.
 iStock

Преобладаващите минимални температури ще са сред 0° и 5° , като те ще се покачат и оптималните ще доближат сред 20° и 25°, по Черноморието - 12°-17°.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и на следващия ден към този момент ще е по-ниско от междинното за март.

Във вторник от запад облачността бързо ще се усили и тук-там ще превали дъжд , в планините над 1000 м - сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде слаб до сдържан и ще стартира намаляване на температурите, което ще продължи и през идващите дни.-->
 
В сряда, след краткотрайно скъсване и понижение на облачността, по-късно тя още веднъж ще се усили, тук-там ще има и слаби валежи.
 ThinkStock/Getty Images

Най-хладно ще бъде времето в четвъртък. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса, а минималните - сред минус 2 и 3 градуса. Ще е съвсем без превалявания, като по-късно денем облачността ще се раздра и ще намалее.

В края на седмицата слънцето още веднъж ще се завърне. В петък  сутринта ще е по-студено, с минимални температури в множеството места под нулата, само че с повишаващи се дневни.
 ThinkStock/Getty Images

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР