Предимно слънчево ще е днес преди обяд, но в следобедните

...
Предимно слънчево ще е днес преди обяд, но в следобедните
Коментари Харесай

Времето: Пак валежи следобед

Предимно слънчево ще е през днешния ден преди обяд, само че в следобедните часове отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, тук-там - краткотрайно интензивни превалявания. В планинските региони и ще прегърми. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 16 и 21 градуса.

В планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. След обяд на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10 градуса, а на 2000 метра - към 4 градуса.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - забележителна, купесто-дъждовна и на доста места ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 16-18 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Слънцето ще изгрее в 05:54 часа и ще залезе в 20:54 часа. Продължителността на деня през днешния ден е тъкмо 15:00 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР