Предимно слънчево ще бъде днес с максимални температури между 28

...
Предимно слънчево ще бъде днес с максимални температури между 28
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, до 33 градуса

Предимно слънчево ще бъде през днешния ден с оптимални температури сред 28 и 33 градуса. В следобедните часове, основно в Западна и Централна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Ще духа слаб, в югоизточните региони и по Черноморието – до сдържан североизточен вятър. 

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 23°, на 2000 метра – към 16°.

Над Черноморието ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 28° и 30°. Температурата на морската вода е сред 23° и 25°, на север от нос Калиакра - към 21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 05:48 часа и ще залезе в 21:07 часа. Продължителността на деня  е 15:19 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР