Предимно слънчев и топъл ще е денят на Великден. След

...
Предимно слънчев и топъл ще е денят на Великден. След
Коментари Харесай

Слънчев и топъл Великден

Предимно безоблачен и топъл ще е денят на Великден. След обяд ще се заоблачи и на изолирани места ще превали за малко. Ще духа слаб югозападен вятър. Сутринта е мека и приятна с минималните стойности сред 12° и 17°. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, малко по-ниски ще са по Черноморието.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево,а след обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Ще духа сдържан, по високите елементи и мощен западен вятър. Ще остане топло с оптималната температура на 1200 метра - към 23°, на 2000 метра - към 15°.

В началото на новата седмица чакаме смяна във времето. В понеделник и вторник със мощен северозападен вятър през страната ще премине леден фронт. Облаците ще се усилят, а валежи се чакат в Южна и Източна България. Температурите ще се намалят със 7-8 градуса. Минималните ще са сред 10° и 15°, а оптималните - сред 20 и 25. В сряда и четвъртък повече слънце ще има заран. Около и след обяд ще има и къси превалявания, основно през първия ден. Дневните температури постепенно ще се покачват. В петък вятърът ще стане югозападен. Ще бъде най-вече слънчево, а вероятността за превалявания е дребна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР