Преди Златка да скочи в леглото на новата си изгора,

...
Преди Златка да скочи в леглото на новата си изгора,
Коментари Харесай

Черната Златка развива бизнеса на новия си, а той се срамува да се показва с нея

Преди Златка да скочи в леглото на новата си възлюбена, откакто заряза бащата на детето си, никой не беше чувал за Кирил Танев. Днес към този момент нещата са разнообразни и с помощта на известността на плеймейтката, клиентите на инструктора са се нараснали. Близки до Димитрова издават, че Кирчо много ловко употребява обстановката и даже към този момент пуска платени реклами във Facebook, с които продава сполучливо спортните си режими, видя HotArena.

„ За Кирил Злати се оказа сполучлив ракетоносител. Не знам какъв брой са мощни възприятията му, само че несъмнено връзката му с нея му носи положителни дивиденти “, шушукат осведомени.

А ето какво написа консуматор в инетрнет:
" Тоя по какъв начин я върти не е истина. Вчера на шампионата Златка се прави на болна сякаш и затва я няма. А истината е че Кирил го е позор от нея и в Бургас не желае да го виждат изключително тук-там дето всички я знаят каква стока е или напрво са я пробвали. Нали ще обере смеховете. А на нея и приказва ще съм зает в организацията на шампионата съм тралала ".
Доскоро Злати криеше новото си гадже и се дразнеше на помятанията, че е елементарен фитнес инструктор. Плеймейтката и треньора се срещнали във фитнес залата и в началото споделяли единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка към този момент била разграничена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал тъкмо неин вид. Той също има дете от предходна връзка, което е почти на същата възраст като дребния Миро. Златка имала желание да се преквалифицира в инструктор и да трансформира заниманието си в специалност.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР