Преди всяко хранене трябва да се пие вода. Ако това

...
Преди всяко хранене трябва да се пие вода. Ако това
Коментари Харесай

Само Който Не Е Опитал, Не Е Успял! Минус 6 Кг За 8 Дни – Може, С Водната Диета! Ям Всичко, Има Само 1 Правило

Преди всяко хранене би трябвало да се пие вода. Ако това е дребна закуска, по-късно изпийте 1 чаша, в случай че е препълнена маса – 2-3 чаши. Точно 2 часа след хранене изпийте същото количество вода, както преди ястие. По време на водната диета могат да се употребяват всички нормални ястия, даже и малко алкохол, при изискване, че всеки 100 грама на напитката ще бъдат обезщетени от 200 гр. вода. Водата би трябвало да е чиста, без газирана. Можете да добавите комат лимон или няколко капки сок. Количеството течности (без да се включват сок, чай, супи) би трябвало да бъде минимум 2 литра дневно. Но не повече! 5-6 литра вода могат да доведат до нарушение на отделителната система. Пиенето на течност по време на хранене е нежелателно. За по-бързо понижаване на тежестта, заменете един дневен банкет на храна с вода. 2616 Защо да употребявате водната диета? Намаляването чувството за апетит се дължи на обстоятелството, че водата запълва стомаха. Ситостта по време на хранене идва по-бързо, като ви разрешава да не преяждате. Водата форсира метаболизма, отстранява токсините и отпадъците. Навикът непрекъснато да се пие вода в най-чистата ѝ форма ще докара до понижаване на желанието да се пият по-калорични питиета. Противопоказания за водната диета: сърдечно-съдови заболявания; болести на отделителната система; колебания в кръвното налягане. Водната диета – ефикасен метод за намаляване за лентяи. Комбинацията от подобаващ воден режим и умерена физическа интензивност е същински метод-експрес да се отървем от непотребните килограми. Опитайте, няма да ви навреди! А след това споделете и с другите!
Още повече, че можете да ядете както нормално, без да се лишавате от нищо. Всичко, което е належащо, е да се придържат към следните правила за пиенето на вода, написа jenata-vchas.

Принципи на водната диета:

Преди всяко хранене би трябвало да се пие вода. Ако това е дребна закуска, по-късно изпийте 1 чаша, в случай че е препълнена маса – 2-3 чаши.
Точно 2 часа след хранене изпийте същото количество вода, както преди ястие.
По време на водната диета могат да се употребяват всички нормални ястия, даже и малко алкохол, при изискване, че всеки 100 грама на напитката ще бъдат обезщетени от 200 гр. вода.
Водата би трябвало да е чиста, без газирана. Можете да добавите комат лимон или няколко капки сок.
Количеството течности (без да се включват сок, чай, супи) би трябвало да бъде минимум 2 литра дневно. Но не повече! 5-6 литра вода могат да доведат до нарушение на отделителната система.
Пиенето на течност по време на хранене е нежелателно.
За по-бързо понижаване на тежестта, заменете един дневен банкет на храна с вода.

Защо да употребявате водната диета?

Намаляването чувството за апетит се дължи на обстоятелството, че водата запълва стомаха.
Ситостта по време на хранене идва по-бързо, като ви разрешава да не преяждате.
Водата форсира метаболизма, отстранява токсините и отпадъците.
Навикът непрекъснато да се пие вода в най-чистата ѝ форма ще докара до понижаване на желанието да се пият по-калорични питиета.

Противопоказания за водната диета:

сърдечно-съдови заболявания;
болести на отделителната система;
колебания в кръвното налягане.

Водната диета – ефикасен метод за намаляване за лентяи. Комбинацията от подобаващ воден режим и умерена физическа интензивност е същински метод-експрес да се отървем от непотребните килограми.

Опитайте, няма да ви навреди! А след това споделете и с другите!
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР