Преди всичко трябва да е добър човек, джентълмен, с буден

...
Преди всичко трябва да е добър човек, джентълмен, с буден
Коментари Харесай

Дара Си Призна! Мъжете В Цяла България Скочиха! Не Е Нужно Да Са

„ Преди всичко би трябвало да е добър човек, благородник, с безсънен разум. Да не се взима на съществено и да е малко вманиачен, в най-хубавия смисъл. Мен рядко ме печели хубостта в един мъж. Може да си доста бляскав, обаче да нямаш грам сексапил и да не знаеш по какъв начин и какво да приказваш. Мъжете не е належащо да са красиви, а да са одухотворени “, споделя Дара, написа show.blitz.bg.

Мнозина към момента свързват името на тийн сензацията с името на Папи Хнас. Певицата разкрива какви са връзките й с Константин, както е същинското му име, и може ли да ги забележим още веднъж един до различен. „ Ние сме положителни другари. Когато един човек го е грижа за теб и сте били близки, вие си оставате такива и откакто се изпари романтиката. Въпрос на себеуважение е да задържим готините хора в живота си “, споделя Дара за връзките й с Папи Ханс след раздялата им.

Певицата обича да назовава нещата с същинските им имена и постоянно демонстрира страстите, които изпитва, без да се тормози от това. “ Плача, когато съм сама и с другари. Не си укривам страстите и не ме е позор да рева, само че не желая страдание. Последно се разплаках от щастие… Скоро не съм тъгувала, тъй като съм заобиколена от прелестни хора към мен. Аз по този начин съм си избрала и приятелите ми – всеки един да бъде чудноват покемон, със заряд и позитивна сила и благодаря на Господ, че имам такива хора към мен, като Венци, Павката, Искрата, Константин “, споделя Дара.

Певицата разкрива, че индивидът, който най-вече я разсмива, това е нейната майка. „ Имам си занимателно семейство, всички са доста смешни! “, споделя изпълнителката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР