Преди всичко останало, Принц Хари и Меган Маркъл са част

...
Преди всичко останало, Принц Хари и Меган Маркъл са част
Коментари Харесай

Какво събра Меган Маркъл и Риана

Преди всичко останало, Принц Хари и Меган Маркъл са част от английското кралско семейство. Но те сa доста близки и до международния шоубизнес. Херцогинята - поради досегашната си кариера на актриса, а брачният партньор й - поради околните си връзки с редица английски (и не само) звезди.

Сред най-приближените звездни другари на Хари и Mеган са семейство Бекъм и семейство Клуни. Оказва се обаче, че още една известна дама е съумяла да си стане много близка с тях, най-много с Маркъл.

Наскоро Риана се издаде, че в последните месеци живее в Лондон. Пребиваването й в британската столица е обвързвано с стартирането на стилния й бранд Fenty. А около работните си задължения, изпълнителката е съумяла да си откри и нова приятелка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Юни 9, 2019 в 10:03 PDT

Всъщност, Риана и Меган се познават от години , срещали са се няколко пъти по разнообразни събития, само че в този момент имат доста повече допирни точки. Като стартираме от пристрастеността към модата и стигнем до желанието да опазят персоналния си живот от всички, които се интересуват от него, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и тайната на съвършените им фотоси
Малките секрети на Меган и Кейт

Как да бъдем като тях

Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че принц Хари също има близки връзки с Риана . А в този момент, около брака си с Меган, двете дами се срещат все по-често, и все по-тайно. Нищо чудно обаче скоро да ги забележим дружно, най-вероятно обединени от следващата благотворителна идея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР