Преди всеки свой спектакъл, звездите винаги са глезени в гримьорната.

...
Преди всеки свой спектакъл, звездите винаги са глезени в гримьорната.
Коментари Харесай

Нестандартните ритуали на Алекс Раева преди да се качи на сцена

Преди всеки собствен театър, звездите постоянно са глезени в гримьорната. Не една или две примадони от международна големина имат специфични условия преди да излязат на сцената - комфортни дивани, бели рози, шампанско и хайвер. Далеч по-скромни са звездите в България .

Както се споделя - задоволителна им е една самобръсначка и кутийка с пудра.

Александра Раева да вземем за пример се гримира сама преди зрелище, а също по този начин тя се бръсне преди да излезе на сцената. Но, единствено когато е принудена. Талантливата певица, която в последно време все по-сериозно се изявява и като актриса , беше подложена на същинско тестване в последното издание на шоуто " С Рачков всичко е допустимо ".

                 

Заедно с Моню Монев, Алекс взе участие в „ Голямото люлеене “. За тези, които не са осведомени - това е един от най-забавните етюди в съботното комедийно шоу п о NOVA. Участниците в него лягат на вибриращи кревати , а Рачков им дава най-абсурдните провокации . Като в това време управлява равнището на вибрациите.

Моню и Раева се намираха в театралната гардеробна минути преди огромната си премиера. За неприятен шанс обаче гримьорката им закъснява и те са принудени сами да се приготвят за излизането на сцената. Първо водещият им подреди да се обръснат, като преди този момент намажат лицата си с пяна. " Какво тъкмо би трябвало да си избръсна аз? ", запита Алекс първоначално, само че бързо разбра, че и за двамата се отнася едно и също - бръснене на лицето. " Това го няма в контракта?! ", възропта певицата.

Не стига бръсненето, само че по-късно родната звезда беше принудена и да се гримира до момента в който лежи върху вирбриращото легло . Не по-малко комично изглеждаше и Моню Монев, който откакто приключи сцената изглеждаше безусловно като Жокера. " Точно такива като теб съм виждал доста през Министерството на земеделието ", означи през смях Димитър Рачков.

                 

Докато се тресяха на оптималната скорост, Алекс и Моню трябваше да си сложат цялостен макиаж - декор дьо загар, пудра, сенки и червило, малко от което Алекс безусловно изяде непредпазливо . На финала преди да излязат от сцената, двамата артисти трябваше да гръмнат бутилка шампанско за шанс преди представлението.

Алекс Раева изпи чашата си на един мирис, а до момента в който Моню успее да надигне неговата, певицата към този момент бе сграбчила цялата бутилка, с цел да се успокои.
 
 Алекс Раева

Всъщност в последно време сходна театрална тресчица не е по никакъв начин непозната за известната звезда. Александра Раева дружно с Ненчо Балабанов са звездите в " На пай мотив " в новия съвременен стендъп-музикален формат на Desta Production. Заедно те пътуват за представления в доста градове у нас и из Европа.
                 

Иначе в " С Рачков всичко е допустимо " Алекс се усещаше доста в свои води, тъй като с част от участниците в предаването тя играеше в известния през последните години сериал „ Полицаите от края на града “ .

Следете  страницата, официалния  и  профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР