Преди време всички коментираха, че човек използва само 10% от

...
Преди време всички коментираха, че човек използва само 10% от
Коментари Харесай

Само за жени: Пет неща в секса, които трябва да опитате

Преди време всички разясниха, че човек употребява единствено 10% от потенциала на мозъка си. Е, същото е ситуацията и с клитора. Вижте кои 5 неща, свързани с него, могат да трансформират половия ви живот към по-добро вечно:

Потупване вместо триене.
Много представителки на нежния пол по време на мастурбация избират мощно да трият клитора. Вместо това пробвайте да го стимулирате с потупващи придвижвания – с възглавничките на пръстите. Деликатно, само че възбуждащо.

Стимулация от вътрешната страна.
Както знаете клиторът е неголямо „ копче”, което може да се види с просто око. Някои учени допускат даже, че фамозната G точка е негово продължение. Опитайте се да стимулирате сензитивната зона в предната стена на влагалището.

Проникване и стимулация.
Докато употребявате вибратор за влагалището, стимулирайте клитора. Същото важи за секса с колегата ви – напомнете му, че ръцете му са свободни, може да ги употребява за нещо прелестно.

Лубрикантът е вашият най-хубав другар.
Приятно е и потребно. Използвайте ароматизирани лубриканти както по време на секс, по този начин и до момента в който мастурбирате. Освен това разнообразието при продуктите работи в интерес на вашето наслаждение – има охлаждащи, сгряващи, просто бъдете деликатни да не се получи алергична реакция.

Сменете вибратора.
Ако сте привикнали с класическия вид, време е да разнообразите с нещо по-нетрадиционно – да вземем за пример, клиторен стимулатор. Смисълът му е да подтиква главичката на клитора посредством пулсации и бликам галещ въздух. Оргазмът настава много бързо. А производителите на някои от продуктите даже дават обещание серия от оргазми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР