Преди време в Twitter се появи много завладяваща история за

...
Преди време в Twitter се появи много завладяваща история за
Коментари Харесай

Учен разказа за срещата си с извънземни

Преди време в Twitter се появи доста завладяваща история за среща с извънземни, написана от Дийп Прасад, експерт по квантова физика. Мъжът неведнъж е отбелязвал, че се интересува от уфология и персонално е виждал странни неща.



Физикът, работещ в Торонто, видял идването на трима извънземни на 1 февруари тази година в 09:40 часа. Дийп бил неподвижен в леглото, когато внезапно видял странните създания.

По-късно Прасад направил рисунка, в която хуманоидите са показани в нормалната за всички форма - огромна глава и големи очи с форма на бадем. Съществата говорели неясен език. Всички изречения се появявявали като знаци във въздуха. Интересното е, че знаците са били сходни на японските и египетските писмени знаци.

Кръвта замръзнала във вените на мъжа, той се опитал да проучва действителността. Изведнъж от стаята си Дийп се преместил на непознато място, евентуално това било извънземна лаборатория. Светлина се разляла над главата на физика, което го предиздвикало да изпита неописуемо възприятие на еуфория. След като индивидът изгубил схващане, той се събудил към този момент в леглото си.

Еуфорията не завършила за няколко седмици (ехото й се появявало всеки ден). Дийп почнал да демонстрира обич към другите, страховете му изцяло изчезнали.

Скенерът не посочил промени в мозъка. Месец след историята Дийп видял в небето същински извънземен транспортен съд. Това било първото му наблюдаване на НЛО.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР