Преди време той изглеждаше много по-едър и имаше двойна гуша,

...
Преди време той изглеждаше много по-едър и имаше двойна гуша,
Коментари Харесай

Жената на Криско с по-здрави бицепси от неговите


Преди време той изглеждаше доста по-едър и имаше двойна гуша, но този интервал остана зад тила му и в този момент е недъгав като вейка.

Зложелатели на рапъра подмятат, че не е зле понякога да посещава и фитнес зала, тъй като бицепсите на жена му Цвети наподобяват по-големи от неговите. Криско обаче е удовлетворен от постигнатите резултати и продължава да съблюдава хранителния режим, който го довете дотук.
„ Тежах над 80 кг, в този момент съм 65!”, похвали габровецът. И добави, че от месеци води здравословен метод на живот, само че не му остава време да спортува поради натовареното всекидневие. Талев показал забележителна воля и премахнал висококалоричните манджи от менюто си. Половинката му Цветелина Петрова била най-доволна от смяната му и го насърчавала да продължава в същия дух. Тя се грижела за него и всеки ден му приготвяла разнообразни ястия, съобразявайки се с диетата му.„ Криско към този момент е по-слаб от мен!”, шегувала се чаровната брюнетка, която пред три месеца роди и към момента се мъчи да реализира съвършената форма отпреди бременността.

Изпълнителят се ожалил, че мъчно съумява да съчетава кариерата и новата си роля на млад баща. Дъщеричката му, която носи нетрадиционното име Амая, се появи на бял свят в края на септември и донесе доста благополучие на родителите си, само че от този момент рапърът нямал отмора. Той се оплакал пред хора от обкръжението си, че през последните седмици спи по 3-4 часа в денонощието – освен поради работата си, само че и поради бебето. Цвети поемала по-голямата част от грижите за Амая, но недоспиването си казвало думата и при двамата родители.
В началото Криско мъчно се справял с бащинството, само че последователно нагодил режима си към сегашния си метод на живот. С обичаната му жена се спогаждали чудесно, само че напрежението около бебето не било малко. Габровецът споделил със свои другари, че няколко пъти опитвал да сменя памперси, само че напълно „ омазал положението” и се отказал. „ Тези неща са работа на майката!” троснал се изпълнителят на „ Шапка ти свалям”.
Криско и някогашната стюардеса Цвети са дружно от 3 години, като за това време той неведнъж са заявявали, че желаят да сътвори семейство. Идеята за женитба не им е непозната, само че към този момент отсрочват този миг за по-нататък.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР