Преди време споменахме за обувките, които Дуейн Джонсън разработи заедно

...
Преди време споменахме за обувките, които Дуейн Джонсън разработи заедно
Коментари Харесай

Пълен комфорт и стабилност по време на тренировка

Преди време споменахме за обувките, които Дуейн Джонсън създаде дружно с Under Armour . Сега отново ще приказваме за тях, тъй като стават все по-добри.

 7 от 7: Спортисти и техните обувки
7 от 7: Спортисти и техните обувки

Защото да си готин е значимо

Тогава казахме, че Project Rock Delta са от мрежеста тъкан с безшевна структура и на всичкото от горната страна и светят в тъмното.

 Project Rock Delta

Project Rock Delta

Моделът е много впечатляващ, само че към този момент има нов. Това не би трябвало да ни изненадва, поради обстоятелството, че Дуейн Джонсън набира все по-голяма известност, а и отдадеността му към спортуването е пословична. Все отново, не всеки разполага с " фитнес на колела ".

 Какво съставлява
Какво съставлява " Железният Рай "

Какво прави Дуейн Джонсън в него

Да си дойдем на думата. Новият модел се споделя Project Rock 1 и беше пуснат в продажба на 28 май, понеделник, когато в Съединени американски щати празнуват Денят на починалите военнослужещи (Memorial Day). Не е никаква изненада и че първата партида беше разпродадена за по-малко от час.

Публикация, споделена от therock (@therock) на Май 24, 2018 в 12:18 PDT

Горната им част е от дишащ плат, който обезпечава комфорт и лекост по време на подготовка. От Under Armour са помислили и за глезените и техния комфорт при по-екстремни придвижвания.

 Project Rock 1

Project Rock 1

А връзките са проектирани по този начин, че да не се тормозим, че могат да се развържат. Подметката на Project Rock 1 е гумена, а текстурата ѝ обезпечава надеждно сцепление с настилката.

 Мотивацията за триумф на Дуейн Джонсън
Какви са двете страни на триумфа

Какъв е ключът към огромните достижения

 Project Rock 1

Project Rock 1

Самият Дуейн Джонсън споделя, че е работил върху дизайна им повече от 18 месеца, като персонално е тествал всеки детайл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР