Преди време си признахме, че можем да познаем Миа Халифа

...
Преди време си признахме, че можем да познаем Миа Халифа
Коментари Харесай

Защо Мия Халифа продава очилата си на търг

Преди време си признахме, че можем да познаем Миа Халифа единствено по веждите. Тогава обаче пропуснахме да прибавим, че с изключение на по тях, можем и по очилата.
 Миа Халифа и изтриването на филмите ѝ за възрастни
Защо Миа Халифа желае да изтрие порно филмите си

Когато предишното обърка целия ти живот

Дам, очилата са ѝ нещо като запазена марка и участват както в дните ѝ на порно актриса, по този начин и през днешния ден.

От профила ѝ в Instagram обаче разбираме, че е решила да ги продаде. Точно по този начин, Мия Халифа продава очилата си на търг. Мъже, не се избивайте.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mia K. (@miakhalifa) на Авг 10, 2020 в 12:34 PDT

Причината обаче не е, с цел да забогатее. Халифа, която има ливански корени, разяснява, че събраните пари ще бъдат дарени на ливанския Червен кръст, който оказва помощ на потърпевшите при детонацията в Бейрут.

Халифа е пуснала въпросните очила в eBay, като цената им сега е 100 000 $. Има над 180 предложения, а до края на търга остават четири дни. Според LADbible, в началото очилата на Мия Халифа са достигнали сегашната цена, само че обявата е била свалена от уеб страницата по неразбираеми аргументи.
 Миa Халифа, формата ѝ и какъв брой секси е
Миa Халифа е нахално секси

Манията по Халифа продължава, даже се ускорява

Бившата порно звезда обаче не се е отказала и я е качила още веднъж, само че този път е уведомила както уеб страницата, по този начин и Ливанския Червен кръст.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР