Преди време руската художничка Анастасия Косянова зарадва феновете на с

...
Преди време руската художничка Анастасия Косянова зарадва феновете на с
Коментари Харесай

Как биха се маскирали 8 принцеси на Disney?

Преди време съветската художничка Анастасия Косянова зарадва почитателите на с поредност от илюстрации, които демонстрират положителния фешън усет на дългокосите хубавици, които предпочитат модерни брандове в дрешника си.  Сега – дни преди  – тя взема решение да облече принцесите на Disney в подобаващи за занимателния и много " застрашителен " празник костюми.

Независимо че у нас празнуването на  е придружено с известно напрежение, защото празникът се корени в католическата традиция, не можем да отречем, че е в действителност занимателно най-малко един ден от годината да сме " законни вещици и чудовища ". 
               
on Oct 24, 2019 at 5:11am PDT

Анастасия е единствено на 29 години и работи като илюстратор в родния си град в Русия.  " Рисувам от 8-годишна. Мечтаех да стана дизайнер и учих в художествено учебно заведение цели 6 години. "

Тя харесва Хелоуин, макар че в  празникът не е толкоз известен, само че пък в това време е съвременно измежду младите да провеждат празненства с костюми. Илюстраторката споделя, че обича филмите на ужасите, само че е и " огромен Disney почитател ".Съчетавайки тези две пристрастености, създава занимателните илюстрации, които можете да видите в галерията ни.  " Подбрах интуитивно костюмите за принцесите, да вземем за пример е идеална като Самара Морган от " Пръстенът ", прибавя Анастасия. Макар че и Тияна като Фреди Крюгер е в действителност неповторима. А коя е вашата обичана страховита принцеса?  

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР