Преди време Рене Зелуегър сподели, че една от героините, които

...
Преди време Рене Зелуегър сподели, че една от героините, които
Коментари Харесай

Рене Зелуегър иска отново да играе Бриджит Джоунс

Преди време Рене Зелуегър показа, че една от героините, които е изиграла преди много години, се е трансформирала в другото й Аз. Става дума точно за Бриджит Джоунс от сантименталната комедия. Все отново тази роля във кино лентата и продължението му „ Бриджит Джоунс: На ръба на разсъдъка “ я направиха звезда.

С днешна дата в шоуто на Sirium XM " The Jess Cagle Show ", двукратната носителка на „ Оскар “ Рене Зелуегър сподели, че би приела отново да влезе в кожата на емблематичната Бриджит Джоунс. На въпроса дали има късмет за ново продължение на лентата, тя отговори: " Надявам се. Искам да кажа, занимателно е, тя носи положително въодушевление. Харесва ми да съм в нейните обувки. "

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bridget Jones (@iambridget_jones)

Зелуегър за първи път се превъплъщава в героинята през 2001 година в „ Дневникът на Бриджит Джоунс “, а ролята носи на актрисата първата й номинация за „ Оскар “ през 2002 година

" Намирам я за изключително симпатична. Обичам я. И мисля, че е в действителност рядка опция да проследим дадена героиня през разнообразни стадии от живота й. По метод, който намираме за непосредствен, тъй като в това време съпоставяме нашия личен житейски опит. Авторката Хелън Филдинг въпреки всичко написа и друга книга ", споделя актрисата.

А до тогава - в случай че Рене въпреки всичко ви липсва, можете да я гледате в „ The Thing About Pam “, който излезе предишния месец по кината.


6 хрумвания какво да гледаме след „ Бриджъртън “


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР