Преди време Лили Иванова отказала предложение да води свой майсторски

...
Преди време Лили Иванова отказала предложение да води свой майсторски
Коментари Харесай

Лили Иванова Разтърси България! Примата Направи Най-Тежкото Признание В Своя Живот, Дръжте Се!

Преди време Лили Иванова отказала предложение да води собствен майсторски клас и да съобщи опита си на млади музикални гении, защото имала проблем със солфежа. Естрадната прима, която развива концертна активност от далечната 1961 година, пеела единствено по слух и отбивала офертите да образова свои възпитаници, под претекст че няма нужното музикално обучение.

Както е известно, естрадната звезда е приключила медицински колеж във Варна през 1956 година и хал-хабер си няма от профилирани термини и значи в музиката.
„ Кой ще пристигна на моите лекции? Никой! Не мога да се занимавам с това. Аз мисля, че каквото и да направя, няма да има кой знае какъв триумф, тъй като може би няма да имам и една ученичка. Никой няма да пристигна в този клас, няма и да ме слушат. Те обичат да ги хвалят, да им дават обещание блестящо бъдеще. Аз не! Сега всички желаят за 24 часа да станат звезди. Те идват със самочувствието, че са велики. А в действителност, не са! Не мога да се занимавам с бездарници! “ – разкривала е повода за отхвърли си Лили Иванова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР