Преди време Любен Дилов-син беше казал, че сме толкова малко

...
Преди време Любен Дилов-син беше казал, че сме толкова малко
Коментари Харесай

Каролев стана името на правосъдието

Преди време Любен Дилов-син беше споделил, че сме толкоз малко в тази страна, та дори за ролята на селския глупак се сменяме. И в лавините от вести за коранавируса изкочи едно удостоверение на тази приказка, като отново откри кой да ни удиви – Владимир Каролев.
Каролев беше задържан, тъй като се върнал от Лондон и хукнал за Разлог преди да му мине наложителната 14-дневна превантивна карантина, въведена поради ковид. Освен всичко друго, в характерен за него жанр той го разтръби в формалния си отворен Фейсбук профил – къде върви и какво прави. И отново в характерен за него жанр – с иронично-подигравателен звук по отношение на ограниченията.
Сега някогашният общински консултант и някогашен консултант на някогашния стопански министър Божидар Лукарски може да стане някогашен гостуващ специалист по телевизионните блокове за 5 години.
Владимир Каролев е безспорна поука – какво не се прави при спешно състояние. Ние, българите, все сме доста умни и все си мислим, че разпоредбите са за другите. Само че когато сме в състояние, което светът не е виждал от Втората международна война, следва да си посмалим малко акъла за области, в които нямаме работа. Всички освен това!
Не съм чувал Каролев да е вирусолог. Нито да е доктор – лекар по стопанска система най-малко?! Затова и малко невзискателност не е непотребна – краси тя, в действителност. Но тъй като сме слободна страна, има и хора, които не желаят да се гримират. Затова и правораздаването ще им направи прическа - на много от тях. То, правораздаването, доста го няма по нашите ширини. Обаче в спешни времена всичко почва да работи на разнообразни обороти. Затова и за правораздаването ни е значимо да даде образец – и хора, които си мислят, че могат да летят високо, ще схванат с висока степен на възможност, че по този начин става единствено по телевизионните реклами, с цел да си опичат акъла другите.
п.п. Деца, с този образец се научете за какво Фейсбук и обществените мрежи са рискови - и не го забравяйте.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР