Преди време Ким Катрал - актрисата, която изигра Саманта Джоунс

...
Преди време Ким Катрал - актрисата, която изигра Саманта Джоунс
Коментари Харесай

Защо няма да има Сексът и градът 3

Преди време Ким Катрал - актрисата, която изигра Саманта Джоунс в " Сексът и градът ", разкри, че в никакъв случай не е била в блестящи връзки с сътрудниците от кино лентата. В скорошно изявление за Guardian тя изрично отхвърли вероятността да взе участие в трети кинофилм по известния сериал и назова основателите му " тормозители ".
 Снимка 439213

" Приключих със Саманта Джоунс един път вечно. Ролята в действителност беше огромно наслаждение, само че след втория кинофилм " Сексът и градът " завърших. Не разбирам за какво просто не ме заменят с друга актриса, вместо да не престават да ме тормозят. " Не " значи " не ", сподели Катрал.

Актрисата съобщи, че е изразила безапелационния си отвод да влезе за следващ път в ролята на Саманта още през 2016 година, само че сценаристите продължавали да я включват в бъдещата история. Покрай тези откровения, тя направи и друго самопризнание - че в никакъв случай не е била другарка с сътрудниците си от сериала Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. " Бяхме просто сътрудници - по-здравословно е. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР