Преди време изследователят на аномални същества, Лон Стриклър, получи писмо

...
Преди време изследователят на аномални същества, Лон Стриклър, получи писмо
Коментари Харесай

Мистично: Жена загина при катастрофа с хеликоптер и след няколко часа беше видяна жива на пътя

Преди време откривателят на аномални същества, Лон Стриклър, получи писмо от неизвестен гражданин на Съединените щати, в което споделя история от 10 декември 2006 година

Авторът на историята се прибирал с татко си от автомобилни надпревари край Сан Диего. Разказвачът задремал в микробуса, а след няколко минути схванал, че татко му е блъснал колата. Чували се ужасните писъци на жена. Било ясно, че е станало произшествие.

Бащата на разказвача се доближил до осакатените хора, заседнали в разрушените коли. Той не ги извадил, просто е разговарял с тях и се е обадил на 911. По-късно станало известно, че някаква жена-лекар споделила на бащата, че ранените не би трябвало да се допират.

Мистичното в тази история е, че няколко часа преди случая се е разрушил медицински хеликоптер. Трима души били убити, в това число тази жена. Никой не схванал по какъв начин мъртъв човек може да се върне към живота.

Катастрофата с хеликоптер станала на 10 декември 2006 година на пътя за Сандерсън Аве покрай Хемет, Калифорния. Заслужава да се означи, че създателят на историята не е видял момента, в който татко му е бил посъветван от лекаря.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР