Преди време Георгиева бе замесена в сделки с месо и

...
Преди време Георгиева бе замесена в сделки с месо и
Коментари Харесай

Днес Гдбоп Удари Най-Страховитата Дама В Българския Ъндърграунд!

Преди време Георгиева бе забъркана в покупко-продажби с месо и източване на Данък добавена стойност и оттогава остава пракора й. През 2015 година Мила бе задържана и посочена за главатар на тайфа за мокри поръчки, която бе разрушена при спецакция на ДАНС.

Освен нея, са задържани някогашният ѝ мъж Михаил Георгиев, брат ѝ Ангел Ангелов, доведеният ѝ брат Максим Кулишев, някогашната барета Мирослав Стоянов, Георги Божилов-Тениса и Олег Попов. След търсене е заловен и Пламен Цеков-Тлъстуша. Синът на Мила и Михаил - Мартин Георгиев - Джито съумява да се изплъзне, само че три години по -късно се предава в Групово дело БОП.

Смята се, че бандата е възнамерявала най-малко пет мокри поръчки, които обаче останали неизпълнени.

Сред целите им бил Жоро Шопа, в чиято къща в Барселона преди няколко дни бяха арестувани Ветко и Маринела Арабаджиеви. Три години по-късно делото против Мила Георгиева и хората към момента е в спецсъда. То обаче е единствено за разпространяване на опиати. Обвиненията, че бандата има в портфолиото си убийства, са прекъснати от наблюдаващите прокурори. Разследването за мокрите поръчки и палежите също е прекъснато през 2016 година заради липса на доказателства, остава единствено обвиняването за присъединяване в група за опиати.

Зловещата тайфа, която се оглавявала от Мартин и от майка му Мила Георгиева, работила от началото на 2012г. Георгиева е по-известна като " Царицата на месото ", тъй като източвала Данък добавена стойност от покупко-продажби с месо преди години. Групата се изявявала като същинска сицилианска фамилия.

В нея членували някогашният брачен партньор на Мила - Михаил Георгиев, доведеният й брат Максим Кулишев и родният й брат Ангел Ангелов. Бандата се занимавала с всевъзможен тип противозаконна активност - палежи, наркотрафик, контрабанда. Смята се, че въртяла общ бизнес и с всесилен сръбски наркоклан. Фамилията сигурно стои зад три опита за убийства. Единият е на Тихомир Дочев, чийто джип бе надупчен пред дома му в кв. Бояна през април предходната година. Другият е на Георги Семерджиев - Жоро Шопа в столичния кв. „ Лозенец “.

Килърите поставили и бомба на Радостин Бързанов. Адската машина била сложена под джипа му в Слънчев бряг през 2013 година Бързанов, прочут като Слънцето, е дясна ръка на Христофорос Аманатидис-Таки и убития началник на ВИС-2 Георги Илиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР