Преди време Amazon обяви, че иска гласовият ѝ асистент Alexa

...
Преди време Amazon обяви, че иска гласовият ѝ асистент Alexa
Коментари Харесай

Amazon вече предлага Alexa за всеки автомобил

Преди време Amazon разгласи, че желае гласовият ѝ помощник Alexa да е на всички места. Компанията продължава решително в реализирането на тази цел с новите си устройства. Сред тях е и Echo Auto, което ще може да се употребява в на практика всеки автомобил, който има общоприет жак за слушалки, оповестява TechCrunch.

Amazon желае Alexa да е на всички места към хората

Първите вложители на Безос са родителите му, които той прави милиардери

Echo Auto ще употребява представителите на аудио системата, като разполага със собствен микрофон. Устройството се употребява съвсем напълно с гласови команди, като предлага всички функционалности на Alexa.

Amazon се отразява най-добре на обществото от ИТ колосите

Безос стана най-богатият човек в модерната история

Предлагат се и няколко спомагателни функционалности, които са особено създадени за водачи. Една от тях е гласова навигация благодарение на приложението Waze. Шофьорът споделя до коя дестинация желае да отиде, а Alexa и Waze ще го направляват и ще го уведомяват за трафика. Waze ще е услугата по дифолт, само че ще се оферират и Гугъл и Apple Maps.

Отново през Alexa, може да се изиска стартирането на музика. Разбира се, може и да се пазари и да се основават описи с покупки, което е главният метод, по който Amazon печели от Alexa.

Тайните планове на Amazon, измежду които да лекува рак

Echo Auto може да се синхронизира и с останалите артикули от серията на компанията. Това разрешава основаване на спомагателни функционалности за "умен дом ", да вземем за пример избрани електроуреди или осветлението да се включват или изключват съгласно това дали устройството наближава дома или се отдалечава от него.

Amazon възнамерява да предлага устройството против 50 $. Очаква се продажбите да стартират идната година.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР