Преди влизане в пленарната зала в Народното събрание за гласуването

...
Преди влизане в пленарната зала в Народното събрание за гласуването
Коментари Харесай

Румен Радев и Иван Гешев провели разговор в кулоарите на НС

Преди влизане в пленарната зала в Народното събрание за гласуването на проектокабинета с министър-председател Кирил Петков президентът Румен Радев и основният прокурор Иван Гешев организираха диалог, съобщи БНР.

Обвинител номер 1 предложения президента да обсъдят протичащото се в последните дни и поръчките за промени в правосъдната система.

Иван Гешев разяснява преди този момент думите на вътрешния министър Бойко Рашков в предаването „ Неделя 150 “, че „ прокуратурата защищава някогашните ръководещи от наказателна отговорност “.
Гешев: Ако политиците не ми желаеха оставката, нещо нямаше да е наред
През последните 6 месеца министерството на вътрешните работи се концентрира върху 1- 2 неща и това води до липса на резултати. Това каз...

" България чака новото държавно управление с неспокойствие и доста очаквания, съобщи президентът пред публицистите. " Нека им пожелаем триумф, пожела президентът и добави: Ще ги оценим по тяхната работа. "

Извънредното съвещание на Народното събрание стартира в 13 часа. Депутатите би трябвало да гласоподават препоръчаното съдружно държавно управление.

В дневния ред са включени - избиране на министър-председател на Република България, приемане на конструкция на Министерския съвет и избиране на Министерски съвет.

Вижте изявлението на Гешев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР