Преди вече повече от две години Кристина Апългейт разкри, че

...
Преди вече повече от две години Кристина Апългейт разкри, че
Коментари Харесай

“Живея като в ада - Кристина Апългейт откровено за живота си след диагнозата

Преди към този момент повече от две години Кристина Апългейт разкри, че е била диагностицирана с множествена склероза. Оттогава насам обаче тя постоянно е показвала, че е герой и няма желание да пада духом пред заболяването.
 Човекът, който постоянно е до Кристина Апългейт в тежката ѝ борба с заболяването
Човекът, който постоянно е до Кристина Апългейт в тежката ѝ борба с заболяването

Верен приятел

За последно актрисата от се появи на публично събитие на премиите Еми, където бе посрещната с аплодисменти от публиката за смелостта си. Сега, повече от месец след церемонията,  издава какво е означавал този миг за нея, както и малко повече за живота с множествена склероза.

" Живея като в пъкъла. Не излизам на открито доста, по тази причина ми е в действителност малко мъчно, за организма ми. Но поддръжката бе чудесна и съм в действителност признателна ", споделя актрисата в изявление за Good Morning America.
 Снимка 649386

В диалога си с водещата Робин Робъртс  коментира и шегата, с която се самоиронизира от сцената на. Актрисата прецизира, че в този миг не е осъзнавала доста какво се случва, нито даже какво тъкмо е споделила, само че макар целия адреналин, поддръжката на публиката е оставила отпечатък в сърцето ѝ.

" Чувствах се в действителност обичана и това беше нещо в действителност красиво. Просто ще кажа това, че публиката се застъпи за всички ", добавя.
 Снимка 620914

На тазгодишната гала на премиите Еми тя бе номинирана в категорията за най-хубавата актриса в основна роля в комедиен сериал за присъединяване си в третия сезон на. Въпреки че Кристина Апългейт не получи оценката, тя оцени надълбоко самата номинация, поради че поради диагнозата може да ѝ се наложи да се отдръпна от актьорството.

Още предходната година тя показа, че сериалът най-вероятно ще е последният ѝ екранен план, само че пък е признателна за опцията да работи с колежката си.
 Кристина Апългейт, Critics Choice Awards и първата поява на актрисата на награди от оповестяването на диагнозата
Първата поява на Кристина Апългейт след диагнозата

Актрисата демонстрира мощен дух

" Толкова съм щастлива, че си партнирах с най-великата актриса, с която в миналото съм работила в целия си живот, в случай че не и най-великият човек, който съм познавала. Линда и аз се харесахме от първия ден и си вярвахме и се подкрепяхме ", издаде Кристина Апългейт пред Vanity Fair през май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР