Преди три седмици стана ясно, че съпругата на Венсан Касел

...
Преди три седмици стана ясно, че съпругата на Венсан Касел
Коментари Харесай

Тина Кунаки и още кадри от почивката ѝ в Бразилия /снимки/

Преди три седмици стана ясно, че брачната половинка на Венсан Касел - Тина Кунаки, се отдава на заслужена отмора от работата и майчинските си задължения, като се радва на жаркото слънце на Бразилия.
Красивата французойка избра Рио де Жанейро, където всеки ден се любува на един от многото плажове в близост. По всичко проличава, че Бразилия е една от обичаните ѝ дестинации, които тя постоянно посещава.
След като Тина пусна фотоси при започване на ваканцията си там, смятахме, че моделът е в компанията на своя брачен партньор. Съдейки по останалите фрагменти до този миг обаче, по всичко проличава, че Тина е решила да пътува без него.
Тя обаче не е сама. Това ясно се вижда на някои от фотосите, на които моделът театралничи в компанията на приветлив юноша. Двамата явно са доста близки, откакто се прегръщат по този метод. Може би брат, родственик или доста добър другар...кой знае?
След като Венсан няма нищо срещу, кои сме ние, че да я съдим. В едно обаче няма никакво подозрение и това е, че сексапилната брачна половинка на френския артист наподобява повече от прелестно.
Тя е отседнала в хотел Janeiro, който несъмнено има една от най-хубавите гледки в града.
Тъй като сме пленени от хубостта на Тина, признаваме, че съвсем никакво внимание не обърнахме на страхотния плаж Ипанема, само че сигурно няма да откажем една екскурзия до там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР