Преди три години ме избрахте за председател на БСП с

...
Преди три години ме избрахте за председател на БСП с
Коментари Харесай

Нинова: Дори Господ да е лидер на БСП, без активът ѝ е нищо

Преди три години ме избрахте за ръководител на Българска социалистическа партия с стратегия. В нея има ясно написани задължения – 3 точки за партията и 2 за България. Това съобщи ръководителят в оставка Корнелия Нинова по време на 49-тия Конгрес на партията, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Тя напомни свършеното досега. По думите ѝ е бил избавен вестник „ Дума “. Въпреки сложните тествания имаме Българска свободна телевизия.

„ През 2016 година, когато ме избрахте заявих, че държавното управление на Бойко Борисов е нездравословно за България и я води към злополука. Това считам и сега. Българска социалистическа партия се трансформира в единствена съпротива, отказвайки се от сделки и неистини. Идеите в програмата са мои, само че вие активът на Българска социалистическа партия направихте тези хрумвания действителни. Дори Господ да е водач, без активът на Българска социалистическа партия е нищо. Заедно свършихме доста работа “, акцентира Нинова.

„ На прага сме на рецесия с незнаен край. Поводът за нея съм аз. Подаването на оставката ми е осъзнато и премислено решение. Моята визия за морал и достолепие в политиката не ми разреши да се укривам зад групова отговорност “, сподели лидерът на Българска социалистическа партия. "Стига! Измъчихме хората си. Направих равносметка и взех решение да отстъпя. Нека партията избере по-добрия и да работим дружно за общия триумф ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР