Преди три години Джуди Денч става най-възрастната знаменитост, която се

...
Преди три години Джуди Денч става най-възрастната знаменитост, която се
Коментари Харесай

82-годишната актриса, която позира гола за Vogue

Преди три години Джуди Денч става най-възрастната звезда, която се е появявала на корица на английския Vogue. Тогава тя е на 85 години.
 Уини Харлоу, която се снима гола за Women's Health
Уини Харлоу, която се снима гола за Women`s Health

И счупи стандартите за хубост

Изданието, което има над един век история, продължава да се трансформира дружно със света, който ни заобикаля и да отразява актуалната действителност. Разбира се, през призмата на модата, изкуството, културата и историите на значими за времето ни персони.

Британският Vogue още един път се потвърждава като едно от най-толерантните и приемствени списания, когато през април показва първите си модели с увреждания. Този миг основният му редактор Едуард Енинфул дефинира като един от най-гордите в кариерата си.

С юлския си брой изданието още веднъж ни изненадва прелестно. Корицата му задава мотивиращата тематика " горделивост и наслада " - две думи, които са въплъщение на дамата, която е определена за корицата.

Обвита в наследник сатен, окичена с перли и със шеговит взор през мрежеста шапка е 82-годишната актриса Мириам Марголис. Тя се появява за първи път на корица на  и напълно разкрива себе си на читателите.

Тя самоуверено декларира, че за нищо на света не би била хетеросексуална и се усеща щастлива тъкмо такава, каквато е. Още повече, че в никакъв случай не е изпитвала позор поради сексуалността си. " Гейовете сме огромни късметлии, тъй като не сме стандартни ", споделя тя.

Освен с откровеността си Мириам Марголис е известна, несъмнено, най-много с работата си. Сред най-популярните филми с нейно присъединяване са " Хари Потър ", " Невинни години " и.

Когато е на 25 години, през 1966 година, хомосексуалността е към момента противозаконна. И макар че това не ѝ попречва да признае истината за себе си на родителите си, признава, че избира да не им бе казвала. Причината - те просто не одобряват нейната половост. " Това ги нарани, а аз не желая да контузвам хората ", споделя Мириам Марголис.

За страдание тя претърпя още значително тежки моменти, когато губи 34 свои другари по време на рецесията с ХИВ през 80-те години.

" Никога не съм изпитвала позор от това, че съм гей или нещо сходно. Знаех, че не е незаконно, тъй като това бях аз. Нямаше как да съм нарушител ", споделя още актрисата.

Но за човек, който е преодолявал много компликации в живота си, съумява да резервира високия си дух и положителното си възприятие за комизъм. Често шегите ѝ стават заразни, когато ги споделя на сътрудници и другари.

По думите на Мириам Марголис това нейно качество е израз на мощната ѝ позиция, на това, че не се опасява да бъде такава, каквато е.
 На 81 и на корицата на Sports Illustrated по бански - да, Марта Стюарт може и това
На 81 и на корицата на Sports Illustrated по бански - да, Марта Стюарт може и това

Популярната телевизионна водеща съумя да изненада всички

" Всички сме толкоз несигурни. Хората са уплашени през толкоз огромна част от времето, а това, което постоянно съм се опитвала да направя, е да накарам хората да се усещат добре със себе си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР