Преди точно месец любимата ни българска актриса Луиза Григорова стана

...
Преди точно месец любимата ни българска актриса Луиза Григорова стана
Коментари Харесай

Един месец в ролята на "мама": Равносметката на Луиза Григорова

Преди тъкмо месец обичаната ни българска актриса Луиза Григорова стана майка за първи път. Тогава се роди дребният Бран, като името му стана мотив за догадки. Появиха се изказвания, че артистичната двойка е кръстила по този начин сина си поради смелостта на Бран от " Игри на тронове ". Но истината се оказа напълно друга - Бран е остаряло славянско име.

Виж още: Луиза Григорова за името на сина си - за какво Бран, какво значи, на кого е кръстен?

Е, през днешния ден, месец по-късно е време за равносметка. И Луиза Григорова прави точно такава. Новата ми роля “МАМА ” се оказа най-вълнуващата! След един минал месец дружно, разбрах, че това да съм майка, ми идва от вътрешната страна, че Бран запълва всяка празнинка, която съм имала и изпълва живота ни с @martinmakariev с същинското, необятното и безусловното благополучие и обич ", написа тя, тагвайки брачна половинка си Мартин Макариев. 

Луиза Григорова споделя, че е получила и много известия от почитатели, които я питат по какъв начин се усеща, по какъв начин се оправя с страстите. Е, Луиза не дава отговор в детайли, само че дава обещание да го направи напълно скоро. " Сега с една дума ще отговоря и тя е ЛЮБОВ ", написа тя. 

Виж още: Алекс Петканова със супер концепция за Хелоуин видоизменение и доста секси кадър

" Много сме добре и е извънредно прелестно. Ролята на майка се оказа нещо, което доста ми харесва. Не чаках, че ще е толкоз хубаво. Откакто дребният е у дома съм изгубила мозъка си ", показа преди седмици Луиза в едно от първите си изявленията след раждането. Засега всичко вървяло доста добре. Но Луиза Григорова показа, че и нерядко мисли за бъдещето на детето си. По думите ѝ би ѝ било необичайно, в случай че той не се занимава с нещо, обвързвано с изкуството, защото въпреки всичко ще пораства в такова семейство, само че е безапелационна - с каквото и да се занимава, тя няма да има нищо срещу и ще го поддържа.

Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР