Преди точно една година се случи нещо, което никога не

...
Преди точно една година се случи нещо, което никога не
Коментари Харесай

Само Година След Сватбата: Вижте Какво Се Случи С Даниел И Александра!

„ Преди тъкмо една година се случи нещо, което в никакъв случай не съм мислил, че ще направя. Ожених се за Александра! “, написа Лудият кореспондент в обществената мрежа Инстаграм. „ Дали от еуфорията около предаването, дали от изолацията, съгласно мен не си давах доста ясна визия какво вършим.

Една година по-късно мога да кажа, че това е едно от най- най верните решения, които съм взимал. Хора, женете се! Това не е просто бит. Бракът основава друга и доста по-здрава прочувствена връзка сред двама души. Той е причина да се лишиш от нещо, с цел да получиш доста повече… „, написа бъдещият баща, призовавайки хората да подписват брак.

Само година откакто се врекоха във безконечна честност един на различен, Александра и Даниел чакат и първия си правоприемник. С красива изненада госпожа Петканова заяви, че с нейния обичан мъж чакат момченце. Малчуганът ще се роди в края на януари или началото на февруари. Младото семейство обаче още не е разкрило името на бебето, написа " Разкрития.ком ".

Дълго време то се криеше и не искаше да издаде пола си. Затова и Александра и Даниел бяха подготвили разновидности на мъжки и на женски имена. Сега към този момент знаем, че фамилията ще има момченце. Може би напълно скоро те ще разгласят и името на малчугана, който ще се появи след към 4 месеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР