Преди точно една година на днешния ден от Toyota показаха

...
Преди точно една година на днешния ден от Toyota показаха
Коментари Харесай

Toyota усъвършенства технологиите за безопасност с автономен дрифт

Преди тъкмо една година на днешния ден от Toyota демонстрираха план въз основата на последното потомство Supra, който има за цел да усъвършенства технологиите за самостоятелно шофиране в една много необикновена посока. Специално квалифицираната Supra, дело на отдела за механически разработки на марката, дружно със студенти от университета в Станфорд може да прави следено пързаляне по авансово заложен маршрут, известно още като дрифт.
`Toyota

Целта на тази разработка не е развлечение по пистите, въпреки и тази част безспорно да участва, а позволяването на надзор върху колата при разнообразни обстановки, когато тя се движи сама. Във видеото може да видите по какъв начин колата извършва разнообразни маневри безусловно сама. В нея несъмнено, има водач който да се намеси при потребност, само че единствената му задача във видеото е да включи самостоятелния режим при пускане.

`Toyota

От Toyota разкриват, че колата управлява безусловно всичко сама, като това включва завиването, педалите на газта и спирачката, съединителят и даже секвенциалната трансмисия.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР