Преди старта на подготовката на Левски, наставникът на "сините" -

...
Преди старта на подготовката на Левски, наставникът на "сините" -
Коментари Харесай

Мъри: То не е само да те викнат в националния, а и да играеш на ниво

Преди старта на подготовката на Левски, наставникът на "сините " - Станимир Стоилов, разяснява атмосферата в клуба. Наред с упованията за новия сезон на Левски, експертът разяснява и представянето на националния тим, в който са извикани петима левскари.

"Доволен съм, че Левски има 8 национали, дружно с младежките. Това демонстрира, че тези играчи са посочили израстване. Аз не желая да давам оценки на моите играчи, до момента в който играят за националния. Те са играчи на Ясен Петров в тази ситуация ", съобщи Мъри.

"По-важният въпрос е да забележим равнището на българския футбол. Въпроси, от които бягаме, полемики, които не желаеме да водим. Факт е, че изоставаме даже от Македония - чисто игрово. Треньорите, които работят, ръководители, притежатели, футболния съюз - би трябвало да се запитаме можем ли да вдигнем равнището? Македония е не стъпчица, а крачка пред нас. Надявам се веднъж вечно да се откри решение на нашите проблеми. Такива мачове демонстрират най-точно равнището на българския футбол. Не знам дали има някой, който не се убеди, че Македония са по-напред. Другото значимо - самите футболисти, които играха за България, би трябвало да се замислят за развиването си. Те би трябвало да вложат тройни старания, с цел да дават отговор на критерия. То не е единствено да те повикат, а и да се представиш. Много е елементарно да кажеш "Ние играем за България ", само че би трябвало да го защитаваш и на терена ", съобщи Мъри по отношение на националния тим.

Какво още сподели Станимир Стоилов пред медиите вижте
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР