Преди смятахме, че Николета Лозанова е най-скандалната плеймейтка, но вече

...
Преди смятахме, че Николета Лозанова е най-скандалната плеймейтка, но вече
Коментари Харесай

Джулиана Гани потъна в скръб: Хората били до нея само заради изгода

Преди смятахме, че Николета Лозанова е най-скандалната плеймейтка, само че към този момент несъмнено сме на друго мнение – никой не може да бие Джулиана Гани. През последната година към нея свадите се навъртат непрекъснато - безусловно всеки ден ни изненадва с нещо ново.

Виж още: Адам се похвали с ново гадже? Чалга звезда е дамата до младото лъвче

Една хубава вест от предходната седмица оставя трагичните развръзки с мъжете за малко на назад във времето най-малко. Джулката чака второто си дете от служителя на реда Теодор Гецов. Двамата са дружно от броени месеци, само че очевидно са усетили, че са един за различен.

Виж още: Влюбени и неразделни: Разкриха се нови двойки след " Играта на волята ", ето кои са те

Хормоните при родната плеймейтка очевидно много бушуват, тъй като след трогателните изявления за бременността тя написа и няколко много сърцераздирателни редове под своя фотография. „ Не имам вяра в приказки. Тях ги написвам сама. Отдавна нямам доверие в хората - те са с този, от който има полза. Не имам вяра в красивите лица - те са единствено маска. Всеки ден надграждайте самите себе си - на облика в огледалото може да вярвате “. 

Виж още: " Сменете си стилиста ": Тита и Гери-Никол се събраха, само че ги попиляха с мнения

Явно силиконката е схванала за следващ път, че мъжете търсят от нея най-вече някакви изгоди – надяваме се да не е го е схванала и в този момент по сложния метод.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР