Преди слънчевите бани имаме задължителнa подготовка. Едно от най-важните неща,

...
Преди слънчевите бани имаме задължителнa подготовка. Едно от най-важните неща,
Коментари Харесай

Как да се спасим от хиперпигментация това лято

Преди слънчевите бани имаме задължителнa подготовка. Едно от най-важните неща, за които да помислим е предварителната защита на досадната хиперпигментация.

Никой не харесва тъмните линии и петна, които от време на време остават в резултат от вредата от слънцето. За да ги избегнем, има няколко наложителни неща, които да вършим, преди да се изложим слънце.

Ексфолирайте кожата си

Тъмните петна доста постоянно се появяват на местата, където преди сме имали акне, по тази причина един от методите да избегнем хиперпигментация е да създадем всичко допустимо да опазим кожата си чиста. Ексфолирането оказва помощ изключително през лятото, когато постоянно се потим и задържаме повече мръсотии.

 Как да се спасим от хиперпигментация това лято

Използвайте богати на витамини и антиоксиданти артикули

Това прави кожата по-здрава и й оказва помощ да се бори с всевъзможни проблеми – в това число акнето и слънчевите петна. Важно е да използваме сходни качествени артикули като предварителна защита, само че те биха помогнали и за към този момент появило се оцветяване.

Ходете по-често на козметик

При първата поява на акне, което ви тормози, посете козметика си, с цел да третирате незабавно казуса. Специалистът най-добре ще знае по какъв начин да се оправи с него, тъй че да не останат следи.

 Как да се спасим от хиперпигментация това лято

Нанасяйте слънцезащита

Разбира се, това е най-лесният метод да се защитим, по тази причина няма по какъв начин да не го споменем. Лосионите със SPF фактор ще ни предпазят от вредата от слънцето, която води до хиперпигментацията. Освен това може да употребявате облекла, които пропущат по-малко от нездравословните лъчи, за спомагателна отбрана.

Ако въпреки всичко се случи да ви се образуват неприятните петна , консултирайте се с кожен лекар или козметик за подобаващи способи за отнасяне. С верните артикули и лечения хиперпигментацията ще изчезне доста по-бързо.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР