Преди седмици съдия Енгорон нареди на всички участници в процеса

...
Преди седмици съдия Енгорон нареди на всички участници в процеса
Коментари Харесай

Тръмп глобен с 10 000 долара - преди да напусне съдебната зала

Преди седмици арбитър Енгорон подреди на всички участници в процеса да не разясняват обществено неговия личен състав.

Заповедта, наложена на 3 октомври, пристигна в действие откакто господин Тръмп направи обява в обществените медии, клеветяща основния чиновник на съдията, който седи до арбитър Енгорон в съда.

Съдията подреди на господин Тръмп да смъкна този пост и някогашният президент го направи. Но това се задържа на уеб страницата на акцията му в продължение на седмици, което докара до санкция от $5000 (£4100) за републиканеца в петък.

По време на почивката в процеса по правосъдно дело по отношение на бизнес практиките на господин Тръмп, господин Тръмп сподели на кореспонденти, „ този арбитър е доста привързан арбитър, до него седи човек, който е доста привързан, може би даже доста по-пристрастен от него. “

Съдия Енгорон, предполагайки, че господин Тръмп има поради своя секретар, назова мненията „ очевидно “ нарушаване на заповедта за задръстване.

Майк Джонсън: Републиканецът от Луизиана определен за ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати

Тръмп: Съединени американски щати „ отидоха по дяволите “

Г-н Тръмп и неговите юристи споделиха, че коментарът му в сряда е бил за очевидеца Майкъл Коен, а не за служителя.

Трима от юристите на господин Тръмп възразиха против санкцията, настоявайки, че коментарът се отнася до господин Коен, и повториха изказванието на любимеца на Републиканската партия, че служителят на съдията е бил незаслужено привързан.

Г-н Коен е основен очевидец в гражданското дело на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс против Г-н Тръмп.

Г-жа Джеймс твърди, че господин Тръмп всекидневно е преувеличавал цената на притежаваните от него недвижими парцели във финансови документи, които са му помагали да получава заеми и застраховки и да подписва покупко-продажби.

Прочетете повече: < br />
Какви са следствията, пред които е изправен Тръмп?

В диалог малко след налагането на санкцията, господин Коен беше запитан дали господин Тръмп или някогашният финансов шеф на организацията на Тръмп Алън Уайселбърг го насочват към усилват числата в персоналното му изказване.

„ Не си припомням “, отговори господин Коен.

Клиф Робърт, юрист на Тръмп, по-късно изиска ориентирана присъда, аргументирайки се че основният очевидец е свидетелствал, че подсъдимият не е споделил на господин Коен да раздуе числата.

Насочена присъда включва съдията, който дейно отхвърля делото въз основа на липса на задоволително доказателства за присъда.

Съдията обаче отхвърли настояването, което накара господин Тръмп да хвърли ръце във въздуха и да избяга от правосъдната зала толкоз бързо, че неговите сътрудници от Тайните служби трябваше да го преследват.

Ходът беше не се очакваше и наподобява изненада даже юристите му, като в същото време провокира звукови ахкания в правосъдната зала.

Г-н Коен по-късно добави, че господин Тръмп не му е споделил категорично да усилва числата, сравнявайки някогашния президент с мафиотски необут който ви споделя какво желае, без да ви го споделя непосредствено.

Г-н Тръмп отхвърля да е направил нещо непозволено и споделя, че госпожа Джеймс, демократ, го насочва по пристрастни аргументи.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР