Преди седмица вестник „Галерия“ разкри, че скандалното НПО „Спаси София“

...
Преди седмица вестник „Галерия“ разкри, че скандалното НПО „Спаси София“
Коментари Харесай

Новата партия на Прокопиев „Спаси България“ щяла да работи с „Да, България“ и ДСБ!

Преди седмица вестник „ Галерия “ разкри, че скандалното Неправителствени организации „ Спаси София “ прераства в политическа партия с името „ Спаси България “!

Иво Прокопиев считал да нарежда бъдещата си частна партия „ Спаси България “ в десния набор на политическото пространство. За естествени съдружници деятелите на НПО-то считали „ Да, България “ и ДСБ.

Хора. които наблюдават от близко работата на общинския съвет в столицата, са забелязали, че съветникът от ДСБ Иво Божков работи в изумителен синхрон с екипа на „ Спаси София “. Той бе един от тримата общински съветници в София, които през 2016 година поддържаха гей парада с посланието, че „ всяка борба за цивилен права няма по какъв начин да се води прикрито, от къщи, шепнешком, под юргана, всяка борба за пълноправие е политическо деяние, което, с цел да бъде дейно, би трябвало да е и обществено “.

Иво Божков и сътрудниците му обявиха тогава кардиналната си и безапелационна поддръжка за равните права на всички български жители в навечерието на „ София Прайд “. Всичко това демонстрира накъде ще духа вятърът в бъдещата политическа групировка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР